Uutisia

Opaskirja Vegaanimuksut on ilmestynyt!

Ensimmäinen suomenkielinen tietokirjani sisältää kaiken oleellisen lapsiperheiden vegaanisesta arjesta. Kirjoitin kirjaan omat kokemukseni raskaudesta, lapsen saamisesta ja kasvattamisesta, toisilta vegaaneilta saamani kokemukset sekä uusimman asiantuntijoilta saamani ravitsemustiedon.

Kirjan raikkaat ja söpöt kuvat teki taiteilija Aiju Salminen. Ravitsemusaiheiset kappaleet tarkisti laillistettu ravitsemusterapeutti Lotta Pelkonen. Terveydenhoitaja-imetysneuvoja Karla Loppi antaa kirjassa vinkkejä lapsiperheiden ruokailusta ja pikkuisten imetyksestä. Esseisti Antti Nylén kertoo oman vegaaniksi ryhtymisen tarinansa. Kaupunginvaltuutettu Leo Stranius puhuu veganismin tulevaisuudesta yhteiskunnassa.

Reipsarien vegaaniperheen pitkä haastattelu sekä lapsesta saakka vegaanina kasvaneen Millan tarina tarjoavat vegaaneille vertaiskokemuksen ja ulkopuolisille mahdollisuuden kurkistaa vegaanien kokemusmaailmaan.

Oma suosikkini kirjassa on lasten omat kokemukset ja tokaisut vegaanina olemisessa. Se on joskus kivaa ja joskus hirveää.

Toivottavasti vegaaniset lapsiperheet saavat opaskirjasta tukea ja inspiraatiota. Toivon myös, että kaikki vegaanimuksujen sukulaiset, hoitajat, opettajat ja lääkärit löytävät kirjan!

Lisää Vegaanimuksuista kirjan Facebook-sivulla.

Vegaanimuksut kustantajan sivulla.

Mainokset

Tervetuloa kotisivulleni!

Toivottavasti sivuni palvelee sinua, kun etsit lisätietoa jostakin minuun liittyvästä projektista, virolaisesta kirjallisuudesta tai kirjoittamastani kirjasta Vegaanimuksut.

Jos etsit suomentajaa vironkieliselle tekstille tai kirjoittajaa kulttuuriaiheiselle tekstillesi, ota yhteyttä! Suosikkiaiheitani ovat Viron lisäksi karjalaisuus, inkerinsuomalaisuus ja kasvissyönti.

Päivitän sivulleni myös suosituksia Viron vegeruokapaikkoihin.