Opaskirja Vegaanimuksut on ilmestynyt!

Ensimmäinen suomenkielinen tietokirjani sisältää kaiken oleellisen lapsiperheiden vegaanisesta arjesta. Kirjoitin kirjaan omat kokemukseni raskaudesta, lapsen saamisesta ja kasvattamisesta, toisilta vegaaneilta saamani kokemukset sekä uusimman asiantuntijoilta saamani ravitsemustiedon.

Kirjan raikkaat ja söpöt kuvat teki taiteilija Aiju Salminen. Ravitsemusaiheiset kappaleet tarkisti laillistettu ravitsemusterapeutti Lotta Pelkonen. Terveydenhoitaja-imetysneuvoja Karla Loppi antaa kirjassa vinkkejä lapsiperheiden ruokailusta ja pikkuisten imetyksestä. Esseisti Antti Nylén kertoo oman vegaaniksi ryhtymisen tarinansa. Kaupunginvaltuutettu Leo Stranius puhuu veganismin tulevaisuudesta yhteiskunnassa.

Reipsarien vegaaniperheen pitkä haastattelu sekä lapsesta saakka vegaanina kasvaneen Millan tarina tarjoavat vegaaneille vertaiskokemuksen ja ulkopuolisille mahdollisuuden kurkistaa vegaanien kokemusmaailmaan.

Oma suosikkini kirjassa on lasten omat kokemukset ja tokaisut vegaanina olemisessa. Se on joskus kivaa ja joskus hirveää.

Toivottavasti vegaaniset lapsiperheet saavat opaskirjasta tukea ja inspiraatiota. Toivon myös, että kaikki vegaanimuksujen sukulaiset, hoitajat, opettajat ja lääkärit löytävät kirjan!

Lisää Vegaanimuksuista kirjan Facebook-sivulla.

Vegaanimuksut kustantajan sivulla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s